top of page

Gymnasium

Information

Rodengymnasiet (Norrtälje)

 

Rodengymnasiet är Norrtäljes i särklass största gymnasium. Genom ett samarbete mellan Rodengymnasiet, BKV Norrtälje och Stahre Academy har vi utformat ett fotbollsprogram. 

Kurser:
Idrott och hälsa 1 - specialisering 

Idrott och hälsa 2 - specialisering

  • Måndagar 13:00-15:00 och onsdagar mellan 8:00 - 10:00 

  • Träningarna sker på Norrtälje Sportcentrum (naturgräs och konstgräs) och på Rodengymnasiet under inomhussäsongen.
  • Jim Stahre, Jan Stahre, Erik "Elvis" Persson, Andreas Ingemarsson med flera ansvarar för träningarna.

  • Just nu har vi 55 elever i träning.

 

 

 

 

Stahre Academy erbjuder samarbete med Rodengymnasiet (Norrtälje). Sedan den 22:a augusti 2016 har Stahre Academy hand om fotbollsprofilen.

 

Stahre Academy har flera års erfaranhet av att samarbeta med gymnasier. Lägg där till att akademins grundare Jan Stahre har en lärarexamen och att akademin dessutom har egna utbildningar.

 

Vårt upplägg liknar upplägget våra elitsatsande spelare har där vi börjar med en inventering av eleverna för att se deras egenskaper. Här utgår vi från att varje elev ska ha med sig två saker man är bra på och en sak man behöver utveckla. På detta sett har eleven koll på var denne står i dagsläget.

Eleverna kommer även att ha möjlighet till att träna med våra akademispelare. Genom att träna med mer rutinerade spelare och att kunna se upp till spelare på träningsplanen bidrar det till elevernas fotbollsutveckling. Lägg där till att spelarna har spridda nationaliteter, historik, religion, språkkunskap etc vilket leder till minst sagt unik kunskap.

Kontakt

För mer information om fotbollsprofilen kontakta:

Jan Stahre 070-322 38 22

Jim Stahre 076-769 27 27

Mail: info@spelarutveckling.com

För mer information och anmälan till fotbollsprofilen på Rodengymnasium tryck på Länken "Rodengynasium" så hamnar du på sidan där du väljer profilval.

bottom of page