top of page

Stahre Scouting

69088554_536666420473817_338731348942389

Eftersom scoutingen är så eftersatt så kommer Stahre Scouting att utgå ifrån processen ARUBA för att scouta spelare och coacher i Sverige och Finland.  

Scoutingen delas in i två delar, en del där vi scoutar spelare och coacher till vår akademi för utveckling och personlig coaching där vi hittar nästa steg för er. Den andra delen är att vi hjälper klubbar att hitta nya spelare, klubben tar då fram en profilbeskrivning av spelaren med önskad position. Därefter tar Stahre Scouting fram ett par olika kvalitetssäkrade spelare som sedan presenteras för klubben. Spelarna har testats och utvecklats hos oss innan de kommer till provträningen med klubben. 

Tidigare har Stahre Academy enbart jobbat med spelare som själva har kontaktat oss. Nu kommer Stahre Scouting att scouta spelare och coacher till vår akademi där vi tillsammans jobbar mot nästa steg i karriären. Vi kommer att finnas på platser i Sverige och Finland då vi har rekryterat scouter i dessa länder.

                                                          

Klubbar kontaktar oss för nya spelare med önskad profilbeskrivning av spelaren och dess position. Efter starten den 3/9-19 så har vi redan klubbar som hört av sig från såväl Sverige som utomlands.  

Pris enligt överenskommelse. 

För mer information och inbokning av möte: 

Jan Stahre 0703223822, info@spelarutveckling.com

"Om man bara letar fel hittar man aldrig rätt"
bottom of page