top of page

Historia

Grundaren av Stahre International Academy of Football, Janne Stahre,

fungerar som personlig coach åt flera spelare. Janne har en gedigen tränarutbildning bakom sig och har varit elittränare på heltid i flera år med framgångar såväl resultatmässigt, i form av topplaceringar, som utvecklare av enskilda spelare i klubbar som AIK, Väsby, Vasalund med flera. Säsongerna 2004-2005 tog Stahre sitt första utlandsuppdrag då han blev taktisk huvudcoach och teknisk direktör för Inter Åbo i Veikkausliiga.

Säsongerna blev klubbens bästa genom tiderna i ligan med bland annat spel i Europa. Under denna period utvecklades så många spelare att klubben hade spelare i samtliga finska landslag, inklusive klubbens två första a-landslagsmän. Sedan 2006 är Janne verksam i Turkiet ungefär elva dagar per månad.Janne Stahre har inbjudits av många toppklubbar exempelvis Barcelona, Real Madrid, Zenit med mera. Dessutom har storklubben Boca Juniors visat ett stort intresse vilket har medfört besök i Argentina. Representanter från Boca Juniors har också varit på besök på Stahre International Academy of Football I Stockholm.Stahre har de senaste åren varit verksam utomlands bland annat i turkiska högsta ligan med mera, detta parallellt med sitt arbete på akademin.

 

I Spelarens Tjänst sedan 1989

 

Vi har många spelare som utvecklats till proffs och de fortsätter oftast träna med Stahre International Academy of Football när de är proffs. Många har blivit allsvenska spelare men också superettan och div 1 spelare. Många talanger väljer vårt upplägg från tidig ålder för att nå sina drömmars mål. Men det finns flera som är lite äldre "late bloomers" som scoutar sig själva och lyckas.

 

Klubbar använder oss också genom att placera sina största talanger på akademin för att utvecklas. Det gör att vårt samarbete med klubbar är nära och utvecklande.

                                            

Vi har också spelare som varit, eller är skadade, som ser oss som en givande mellanstation före full lagträning och matchspel.Vi koordinerar och ansvarar för att du ska klara av steget från rehabilitering till att bli spelklar tillsammans med din sjukgymnast / naprapat / läkare / tränare eller tillsammans med vårt team. Du är inte tillbaka snabbare men däremot mer förberedd.

bottom of page